2024. április 29. - Péter

Nem hagyott búcsúlevelet

Bár nem találtak búcsúlevelet, a többiek elmondása alapján nem ez volt az első öngyilkossági kísérlete annak a fogvatartottnak, aki a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Sátoraljaújhelyi Fegyház és Börtön asztalos műhelyében végzett magával.
2008. január 25. péntek 13:38 - Hírextra
Egyedné Novodonszki Éva, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője emlékeztetett: a férfit az egyik munkagép sebezte halálra még csütörtökön. Idegenkezűségre utaló nyom nem merült fel, ugyanis egyedül volt a tanműhelyben.

A részletek kapcsán hozzátette: a 36 éves fogvatartott öngyilkosságáról csütörtökön a déli órákban kapták a bejelentést.

Az MTI információi szerint a férfi szalagfűrésszel követette el az öngyilkosságot. Az eszköz alá feküdt, így az gyakorlatilag elvágta a nyakát. A férfi - akit egyébként emberölésért 12 évre ítéltek - már két évet letöltött a büntetéséből.

Az eset körülményeit a sátoraljaújhelyi rendőrkapitányság közigazgatási eljárás keretében vizsgálja.
Dömény Sándor bv. dandártábornok, megbízott országos parancsnok az MTI-hez eljuttatott csütörtöki közleményében úgy fogalmazott, hogy "eddig nem tisztázott körülmények között, munkavégzés közben életét vesztette K. L. jogerősen elítélt, fegyház fokozatú szabadságvesztését töltő fogvatartott".
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását