2024. május 7. - Gizella

KDNP: Nem lehet tudni, Gyurcsány mikor hazudik

„A mezőgazdasági támogatáspolitika nem igazodhat az éves változásokhoz, 2013-ig érvényben kell hagyni, az árak változásától függetlenül” – üzente haza telefonon Gyurcsány Ferenc miniszterelnök Davosból azt követően, hogy előzőleg még a t
2008. január 24. csütörtök 14:16 - Hírextra

A miniszterelnöki nyilatkozatra azután került sor, hogy a KDNP mezőgazdasági ügyekkel foglalkozó képviselője, Medgyasszay László sajtótájékoztatót tartott „falurombolásként” értékelve a miniszterelnök javaslatát.

Ezzel kapcsolatban a KDNP szeretné felhívni a figyelmet: annak, hogy Gyurcsány Ferenc telefonon miket üzenget haza - ismerve a miniszterelnök szavahihetőségét – nincs jelentősége. Továbbra is fenntartjuk azon feltételezésünket, hogy Gyurcsány az eredeti kijelentésével a Világbanknak és az európai uniós mezőgazdasági támogatási rendszer leépítésében érdekelt EU-n kívüli nagyhatalmaknak üzent, és ezt ott, a helyszínen nem korrigálta, utóbbi nyilatkozata csak a hazai kedélyek lenyugtatását szolgálja.

Gyurcsány Ferenc egyetlen módon hozhatja helyre a történteket: ha agrárminiszterét tanúként maga mellé állítva nemzetközi sajtótájékoztatón tesz hitet az uniós és hazai agrártámogatások fenntartása, illetve növelése mellett.

Halász Zsuzsa
szóvivő

Kiadó: KDNP frakció

Forrás: OS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását