2024. április 29. - Péter

Feljelentést tettek zaklatásért

Az Egymásért alapítvány zaklatás miatt feljelentést tett ismeretlen tettesek ellen a Fővárosi Főügyészségen. Földesi-Szabó László, a Nemzetbiztonsági Hivatallal kapcsolatban álló szervezet kuratóriumi elnöke csütörtöki sajtótájékoztatóján úgy vélte, hogy
2008. január 24. csütörtök 14:12 - Hírextra

Az újságíróknak kiosztott, csütörtöki keltezésű feljelentésben egyebek mellett az áll: "a közel egy éve folyó párhuzamos eljárások során megállapítható, hogy (...) konkrét megállapítás nélkül (...) megalapozatlan és indokolatlan kihallgatások, iratellenes cselekedetek sorozatát végzik (...) az ügyben eljáró szervek".

Az ügy előzménye, hogy az Egymásért Egy-másért Egészséges és Művelt Emberekért Kiemelkedően Közhasznú Nemzetközi Alapítvány (Egymásért alapítvány) elnökét a vám és pénzügyőrség csempészéssel és sikkasztással is gyanúsítja. A vámosok még áprilisban áfa és vám meg nem fizetése miatt indítottak nyomozást a kuratóriumi elnök és más személyek ellen. Az eddigi adatok szerint 2005 és 2007 között több mint 170 esetben kezdeményeztek vámmentes vámkezelést a Távol-Keletről származó konzervekre.


Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását