2024. május 10. - Ármin, Pálma

Gyurcsány: A híreknek nincs alapja

Gyurcsány Ferenc minden alapot nélkülözőnek tartja azokat a híreket, amelyek szerint kormányátalakításra készül. A miniszterelnök erről csütörtökön nyilatkozott az MTI-nek. "Eljutnak hozzám a hírek, hogy a kormányátalakítás lesz, ami érintheti Draskovics
2008. január 24. csütörtök 16:14 - Hírextra

A Magyar Nemzet csütörtökön arról írt, hogy Draskovics Tibor, a kormányzati igazgatás összehangolásáért felelős tárca nélküli miniszter az egyik nemzetközi könyvvizsgáló céghez igazol át, és már alá is írta szerződését.

A Magyar Hírlap úgy tudja, leválthatják Lamperth Mónika szociális és munkaügyi minisztert, illetve Horváth Ágnest, az egészségügyi tárca vezetőjét.

A távirati iroda úgy tudja, ha lesz is kormányátalakítás, az biztosan nem a népszavazás előtt történik meg.

Szintén a napokban vetődött fel a sajtóban Szetey Gábor távozása, aki korábbi cégétől kapott "visszautasíthatatlan állásajánlatot". Az MTI úgy tudja, a személyügyi államtitkár a kancelláriaminiszterrel és a miniszterelnökkel is tárgyalt már arról, milyen alternatívát kínálnának neki, ha maradna.

Döntés várhatóan jövő hétfőn vagy a hét elején születik az ügyben.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását