2024. május 8. - Mihály

Kórházi várólisták

A magyar betegek magyar kórházakban akarnak meggyógyulni, ezért számukra egyáltalán nem nyújt vigaszt, ha más országban is vannak várólisták.A Gyurcsány-kormány intézkedései zűrzavart, káoszt és fejetlenséget okoztak az egészségügyben.
2008. január 22. kedd 16:05 - Hírextra

A Gyurcsány-kormány intézkedései zűrzavart, káoszt és fejetlenséget okoztak az egészségügyben. Betegek, orvosok kerülnek rendszerint méltatlan helyzetbe, és gyakran még maguk a hatóságok sem tudják, hogy mi a teendő. Ennek sajnos már több tragikus következménye is volt. Az emberek hiába fizetik a közterheket, a kormányzati pénzbehajtás miatt számos kórház sodródott a csőd szélére, több mint 250 kórházi osztály működőképessége került veszélybe és hosszú várólisták jöttek létre.

Ráadásul ezeken a várólistákon pénzért lehet előre jutni, ami pedig azt jelenti, hogy a szerényebb körülmények közül származó betegek csak később jutnak orvosi ellátáshoz. A magyar betegek magyar kórházakban akarnak meggyógyulni, ezért számukra egyáltalán nem nyújt vigaszt, ha más országban is vannak várólisták.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását