2024. április 29. - Péter

Elemez az MLSZ

Serényi Péter, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) sajtófőnöke arról tájékoztatta a média képviselőit, hogy jelenleg a helyzetelemzés második köre zajlik az elnökség három és félórája tartó rendkívüli ülésén, melynek legfontosabb napirendi pontja a váloga
2008. január 22. kedd 14:46 - Hírextra
A sajtófőnök bővebben nem fejtette ki, hogy ez mit takar. A befejezés időpontjáról Serényi nem tudott nyilatkozni. A szövetség egyik alkalmazottja mindenesetre két nagy tálca szendvicset és újabb üdítőket vitt be az ülés résztvevőinek.

A keddi tanácskozást azért kellett összehívni, mert 2007. december 31-én lejárt Várhidi Péter szövetségi kapitány szerződése. Az elnökség felhatalmazta Kisteleki István MLSZ-elnököt hogy keressen új szakvezetőt a nemzeti együttes élére.

A kapitányválasztáson kívül további két napirendi pontot is tárgyal az elnökség, ezekről azonban továbbra sem árultak el részleteket.

A jelenlévő újságírók körében elterjedt, hogy az elnökségi tagoknak a tanácskozás előtt titoktartási nyilatkozatot kellett aláírniuk, melynek értelmében semmit sem mondhatnak arról, ami a teremben elhangzott.

"Én nem írtam alá semmit" - mondta az MTI-nek Kovács Péter, az elnökség tagja erről.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását