2024. május 18. - Erik, Alexandra

Nem adják el a Liverpoolt

Tom Hicks közleményben cáfolta azt a médiaértesülést, amely arra utalt, hogy ő és társa, George Gillett esetleg eladnák az angol labdarúgó Premier League-ben érdekelt FC Liverpoolt.
2008. január 21. hétfő 14:35 - Hírextra
A BBC közszolgálati tv-csatorna a hétvégén arról számolt be, hogy a Dubai International Capital (DIC) nevű pénzügyi csoport 500 millió fontot - mintegy 670 millió eurót - fizetne a futballklubért a két amerikai üzletembernek.

"Nem kaptam semmiféle vételi ajánlatot a DIC vagy bárki más részéről, és még kevésbé fogadtam el ilyet" - szögezte le Hicks. "Jelenlegi társammal úgy tervezzük, hogy hosszú időn át társtulajdonosai leszünk a klubnak."

Az utóbbi időben nem felhőtlen a viszony a két amerikai tulajdonos, valamint a klub vezetése és szurkolói között.

A dubaji társaság egy évvel ezelőtt is szerette volna megszerezni az angol egyesületet, de Hicks és Gillet elhalászta előle az üzletet. A két amerikai milliárdos állítólag 470 milliós bankhitelt szándékozik felvenni, a klubvásárlással kapcsolatos veszteség fedezésére, illetve az új stadion építésének elindítására.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását