2024. május 2. - Zsigmond

Nagy fogyás Ronaldinho

Ismét a helyi sajtó támadásainak kereszttüzébe került Ronaldinho, az FC Barcelona labdarúgócsapatának brazil klasszisa. A 27 éves dél-amerikai játékosnak, aki idén sérülése miatt még nem lépett pályára, azt rója fel az As című újság, hogy az utóbbi időben
2008. január 20. vasárnap 09:40 - Hírextra
A napilap közölt egy olyan fényképet, amelyen az éppen tréningező Ronaldinho verejtékben fürdik, s a szerzők szerint ez annak tudható be, hogy az utóbbi hetekben nem csinált semmit, s emiatt felszedett jó pár kilót.

Egy éven belül ez már a második eset, hogy a brazil játékmester testsúlya központi témává vált Spanyolországban.

"Ronaldinho éppen felépülőben van a sérüléséből és mindent megtesz azért, hogy újra százszázalékos legyen. Persze lehet elemezni a testalkatát, de mindenkit arra kérek, hogy ezt tisztelettel tegye" - védte meg a játékost Joan Laporta, a katalán klub elnöke.

Frank Rijkaard vezetőedző az üggyel kapcsolatban röviden annyit mondott: a FIFA-nál 2004-ben és 2005-ben a legjobbnak választott Ronaldinho akkor tér majd vissza a pályára, amikor erre készen áll.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását