2024. március 29. - Auguszta

Kiosztották a Csillagokat!

Átadták a Story Ötcsillag- és Érték-díjakat szombaton Budapesten, a Corinthia Grand Hotel Royalban.A magyar sztárvilág egyik legrangosabb eseményét, a Story Ötcsillag Díjátadó Gálát kilencedik alkalommal rendezték meg, amelyen a magyar sztárvilág színe-ja
2008. január 20. vasárnap 07:22 - Hírextra

Az exkluzív esemény háziasszonya Erős Antónia volt, míg a közönség díjakat a Story főszerkesztője, Ómolnár Miklós adta át.

A főszerkesztő megnyitó beszédében hangsúlyozta, hogy a rendezvényen nemcsak a kereskedelmi csatornák népszerű műsoraiban gyakran feltűnő és így sokak számára ismert személyiségeket jutalmazzák, hanem azokat a művészeket, médiaszemélyiségeket is, akik saját területükön kiemelkedőt alkottak tavaly. Nekik hozták létre - 2003-ban - a Story Érték-díjat, amelynek odaítéléséről a Huszti Péter, Presser Gábor, Szinetár Miklós és Vitray Tamás alkotta kuratórium dönt.
A 2007. évi színművésznő kategóriában a zsűri Kerekes Évának ítélte a Story Érték-díjat, színművész kategóriában pedig Hirtling István vehette át az elismerést. Mindkét művész örömét fejezte ki, hogy a zsűri értékelte a médiában ritkábban szereplő, "csendesebb" színházi szakmát.
Média kategóriában Szántó Dávid műsorvezető, a zenei kategóriában pedig Balogh Kálmán cimbalomművész kapta a Story Érték-díjat.

A lap olvasóinak szavazatai alapján idén is hat kategóriában osztottak Ötcsillag-díjat. A hetilap mintegy másfél milliós olvasótábora az év színésznője kategóriában Gregor Bernadettre voksolt, míg az év színésze Koltai Róbert lett. A színművész elmondta: mindig érték és siker között "vergődik", amit csinál, de szerinte nem az a fontos, milyen műfajban alkot valaki, a lényeg, hogy teljeset adjon, mert ezt a közönség is megérzi és meghálálja.

Ötcsillag-díjjal jutalmazták az év legjobb műsorvezető párosát, Sebestyén Balázst és Vágó Istvánt. Az év zenei produkciója kategóriában Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán kapott elismerést, míg az év televíziós produkciója a Csillag születik lett.

A 2007. év leg-leg-leg kategória díját a Barátok közt című televíziós produkció érdemelte ki, amely már harmadik alkalommal nyerte el az Ötcsillag-díjat a Story olvasóinak köszönhetően.
A gála újdonsága volt az év internetes sztárja elismerés, amelyet Lola kapott a StoryOnline portál látogatóinak szavazata alapján.

A győztesekről hollywoodi szokásnak megfelelően most is csillagokat neveznek el az égen, ám több díjazott is kérte, hogy ne az ő neve szerepeljen a csillagon, hanem gyermeke, unokája, vagy édesanyja neve.

Mint a társasági események általában, a rendezvény nemcsak a díjátadóról szólt, hanem a megjelenésről is. Az urak többsége fekete szmokingot viselt, míg a hölgyek elegáns estélyit, vagy koktélruhát választottak az alkalomra. Többségük feketét, de volt aki bézs, ekrü, vagy csontszínű földig érő ruhában érkezett. A merészebbek pirosat, illetve narancsszínűt vettek fel.

A hivatalos díjátadót vacsora követte, amely után a sztárok koktélbárban, jósdában múlathatták az időt, de próbára tehették szerencséjüket is a kaszinóban.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását