2024. április 28. - Valéria

Orbán évértékel

Orbán Viktor, a Fidesz elnöke várhatóan csak a február 11-i, első parlamenti ülésnap után tartja meg szokásos országértékelő beszédét - értesült fideszes körökből az MTI. Valószínű, hogy a Fidesz elnöke megvárja, mi történik az első parlamenti ülésnapon,
2008. január 19. szombat 07:07 - Hírextra
Ekkor mondja el évértékelő beszédét Gyurcsány Ferenc miniszterelnök, majd újra szavaznak a képviselők az egészségbiztosítás átalakításáról szóló törvényről, amelyet Sólyom László köztársasági elnök megfontolásra visszaküldött az Országgyűlésnek.

Az első ülésnap fontos eseménye lesz az is, hogy a Fidesz ekkor nyújtja be a parlamentnek az egészségbiztosítási törvény megerősítéséről szóló népszavazási kezdeményezését.
Orbán Viktor az idén tartja majd tizedik országértékelését, hiszen 1999 óta minden év elején beszédet mond az elmúlt időszak eseményeiről.

A pártelnök tavaly február 16-án mondta el országértékelőjét a Millenárison, néhány nappal Gyurcsány Ferenc február 12-i, első parlamenti ülésnapon tartott évértékelője után.
A Fidesz elnöke a Magyar Polgári Együttműködés Egyesület felkérésére először 1999-ben miniszterelnökként tartott országértékelőt, azóta minden évben januárban vagy februárban Budapesten mondja el évértékelő beszédét.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Ozmium
2008. január 20. 10:03
Most mi az úristen van itt Pozsgay elvtárs, akkor most nem mi vagyunk hatalmon?
Tud erről Orbán elvtárs?
berrego
2008. január 20. 09:15
Ne hülyéskedj Ozmium!!!! Kik maradnának akkor benn?????
Ozmium
2008. január 19. 17:16
Pro memória: Barátaim!
A butikosok, földesurak, bankárok az újarisztokraták, tőkések és a gyáriparosok, volt Kisz-ek és MSZMP-ek, a volt III/III-ok, hagyják el a helységet.
És azok jelenlétére sem számítunk, akik az előző rendszer hizlaldájában nevelkedtek.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását