2024. április 25. - Márk

Vezérkari alsónadrág

Szexis alsógatyára, gazdag lakomákra, vad orgiákra, drága ajándékokra és luxusutazásra 700 ezer eurót (180 millió forint) költöttek a cseh hadsereg főparancsnokságának magas rangú tisztjei, hamis számlákkal igazolva a költést.
2008. január 18. péntek 18:11 - Hírextra

A cseh rendőrség folytatja a nyomozást a hadseregnél csalás alapos gyanúja miatt. A Mlada fronta Dnes című prágai napilap úgy értesült, hogy a főparancsnokság tisztjei az állami pénzeket több "fekete" alapítványon keresztül vették föl, és hamis számlákkal igazolták a költést.

Pavel Stefka tábornok, főparancsnok tavaly került ebbe a beosztásba, és a hivatal átvételekor tartott ellenőrzésen az egyik ilyen "piszkos pénzes" alapítvány lelepleződött. A nyomozók akkor képedtek el igazán, amikor meglátták a listán, hogy a tábornokok egy-egy szexis és speciális, "A vezérkari erők fejlesztési osztálya" feliratot viselő alsónadrág darabjáért 30 eurót (majdnem 8 ezer forint) fizettek, persze nem a saját zsebükből.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását