2022. május 28. - Emil, Csanád

Paris Hilton a Harvardon

Paris Hilton február 6-án a Harvard Egyetemre látogat, a Massachusetts állambeli Cambridge-be, hogy átvegye a híres egyetemi élclap, a Harvard Lampoon évente odaítélt kitüntetését.
2008. január 16. szerda 16:34 - Hírextra

A díj neve Hastiest Pudding of the Lampoon Award, amely lefordíthatatlan szójáték, s körülbelül annyit tesz: a Lampoon Legforróbb Pudingja Díj. A hasty pudding eredeti jelentése: tejben főtt kukoricakása.

A hírről nemcsak a magazin, de a médiasztár új filmjének forgalmazója, a Regent Releasing is beszámolt. Paris Hilton február 8-tól a The Hottie and the Nottie című vígjátékban lesz látható, amelyben egy "rút kiskacsa" csinos barátnőjét alakítja.

A médiasztár és színésznő a Repo! The Genetic Opera! című horrormusicalben is az egyik főszerepet alakítja, a forgatás Kanadában kezdődött azután, hogy tavaly júniusban 23 napot ült egy Los Angeles-i börtönben azért, mert miután ittas és felelőtlen vezetésért próbaidőt szabtak ki számára, ezalatt újabb vétséget követett el.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását