2024. május 5. - Györgyi

Álompár kerestetik

Keresik Székesfehérvár álompárját, azt a jegyespárt, amely a Hiemer-Font-Caraffa épülettömb rekonstrukciójának második ütemében kialakításra kerülő reprezentatív házasságkötő teremben elsőként mondhatja ki augusztus 30-án a boldogító igent.
2008. január 16. szerda 06:22 - Hírextra
Mivel az önkormányzat az ifjú pár számára szeretné még emlékezetesebbé tenni a jeles eseményt, támogatók bevonásával nemcsak a polgári szertartás, hanem a lakodalom szervezését és költségeit is magára vállalja - mondta el Farkas Tamás, a polgármesteri hivatal sajtó-szóvivője.

A jelentkezők közül a város lakóinak szavazatai alapján választják ki az új házasságkötő teremben elsőként örök hűséget esküdő párt.

A jegyesek jelentkezését február 29-ig várják, majd a jelentkezők közül választják ki azt a tíz fiatalt, akiket először egy szakmai zsűri hallgat meg, majd annak a javaslata alapján három jegyespár kap lehetőséget arra, hogy a város honlapján bemutatkozzon a székesfehérváriaknak.

A város lakói március 30-ig szavazhatnak a nekik legszimpatikusabb házasulandókra.

A legtöbb szavazatot elérő ifjú pár lesz Székesfehérvár Álompárja, és mondhatja ki elsőként a boldogító igent az augusztus végére elkészülő, új házasságkötő teremben.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását