2024. május 3. - Tímea, Irma

Nők Iskolája

A Női agyvelő című előadással indul Feldmár András iskolája kedden a Nők Iskolája három hónapon át tartó akciósorozat nyitásaként Budapesten - közölte Bernáth Orsolya sajtófőnök az MTI-vel.
2008. január 15. kedd 15:38 - Hírextra
Vajon miben különbözik a férfi és a női agy, miért empatikusabb a női és miért rendszerezőbb a férfi agy, hogyan határozza meg a párválasztást az evolúció, milyen a szép nő és mi szerint választ partnert, hogyan befolyásolják a hormonhatások a magzatot, ki határozza meg a gyermek nemét, a férfi vagy a nő? - ilyen és ehhez hasonló kérdésekre ad választ a Feldmár Intézet keretében működő Nők Iskolája első előadása.

A január 15-én kezdődő és április 8-ig tartó kurzusban előadások, művészi produkciók, performanszok mellett, különleges, művészek által vezetett önképzőköri programokra is várják az érdeklődőket minden kedden.

Feldmár András úgy vélekedik, hogy a Nők Iskolája alkalom arra, hogy "megtudjunk, meglássunk olyasmit, amit eddig nem tudtunk, nem láttunk. A Nők Iskolája nem iskola, akciósorozat".
A cél az, hogy olyan mély kételyekkel fertőződjön meg a hallgató, hogy már ne is bírjon hallgatni.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását