2024. május 4. - Mónika, Flórián

Megadta magát a medve

Embernek és járműnek is a legmegerőltetőbb szakaszához ért a Budapest-Bamako rali mezőnye, nem mindenki bírta a terhelést. A 20-as rajtszámú Sivatagi Medvék csapatkapitánya decemberben műtéten esett át, orvosai nem tanácsolták, hogy elinduljon a hosszú út
2008. január 15. kedd 14:42 - Hírextra
A csapatok jelenleg Spanyolországban vannak és szerdán találkoznak legközelebb. Sok múlik azon, hogy ki mikor tud átkelni Afrikába.

A versenyben vezető 21-es rajtszámú szlovákiai Raid Adventure Team az információk szerint már Almeriában várja a kompot. A legutóbbi hírek szerint a második helyen a 2-es rajtszámú magyarországi Sysman csapat áll, míg őket az ugyancsak magyar, 3-as rajtszámú Americana Team követi holtversenyben az 5-ös rajtszámú, magyar Quart Teammel.

Jól bírja a próbatételt a Travel Channel csapata a Polski Fiattal. Igaz az autó fura hangokat adott és utasai - mivel korábban még nem láttak ilyen autót - nem tudták mi lehet a baja, de Barcelonában találtak valakit, aki megjavította, így azóta falják a kilométereket.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását