2024. április 19. - Emma

Szerencsés vagy?

A numerológia három számnak tulajdonít különleges képességeket. Ha közéjük tartozol, szerencsésnek érezheted magad, de figyelj az áldás veszélyeire is!
2008. január 14. hétfő 07:24 - Hírextra
A számmisztika az egytől kilencig terjedő skálán kívül megkülönböztet három olyan számot, melyek ugyanolyan átlag feletti képességekből indulnak ki, mégis egészen más jellemmé fejlődnek. Ezeket hívjuk mesterszámoknak.

Meg nem értett 11-es

Akinek neve a 11-es bűvöletében lüktet, bizony sohasem lesz átlagos ember. Egy kicsit mindig több mint mások, akár tehetségben, akár lehetőségekben jut neki több mint a környezetében élőknek. Észbeli képességei felülemelkednek másokon, energiája kiapadhatatlan. A kiválasztottság állapota azonban nem is olyan könnyű, mint hinnénk. Nem fogadják el könnyen a társai, és sokszor ő maga is szeretne inkább átlagos lenni. Általában elmondható, hogy idegrendszere gyenge, folyton feszültséget érez. Ezzel "fizet" különleges adottságaiért.

Céltudatos 22-es

A 22-es is hasonló alapadottságokkal rendelkezik, mint a 11-es, csak felfogása különbözik tőle. Ugyanúgy átlag fölé emelkedő képességei vannak, ő azonban ezeket energiája utolsó cseppjéig ki is használja. A cselekvés mintaképe, csak azzal a sikerrel elégszik meg, amiért nagyon, de nagyon megdolgozott. Megbízható barát, aki azonnal megjelenik az ajtóban, ha szükség van egy támogató jelenlétére. Nem kötik le a hétköznapi dolgok, ha nem történik körülötte semmi, az olyan mértékben untatja, hogy azonnal új kihívások után néz.

Fantáziadús 33-as

A 33-as ugyancsak különleges képességek és lehetőségek birtokában van, de ő ezeket az édes terheket átforgatja a képzelet, a művészet és az érzelmek világába. Aki ismer 33-as névszámmal megáldott embert, pontosan tudja, hogy társasága mennyire inspiráló és felemelő, hogy árad belőle a szeretet, a tenni akarás, a másokon való segítés. Kiváló gyógyító, lelki segítő válhat belőle. Talán csak abba a hibába eshet bele, hogy túlzottan átadja magát fantáziájának és érzelmeinek. Bár sokszor bizonytalan, mégis erős személyiség, és saját életfilozófiáját sohasem kérdőjelezi meg.

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását