2024. április 20. - Tivadar

Cseles Chuck Norris

Walker, a texasi kopó kisujjához legközelebb eső színészt kellett megtalálniuk Cannes-ban a hírességek kézlenyomatai között a Budapest-Bamako mezőny versenyzőinek. Kisebb-nagyobb sikerrel ez sikerült is.
2008. január 14. hétfő 11:44 - Hírextra

A BKV-busz egy órás késéssel érkezett meg, ők lassabban találták meg Chuck Norrist. A csapatokra a Saint-Jean romjainak felfedezése és a várban egy láda megtalálása és kiásása várt még. A vasárnapi eredmények alapján a verseny állása a következő: az első helyen hármas holtverseny alakult ki a 05-ös rajtszámú Quart Team, a 06-os rajtszámú Paperdogs-csapat és a 36-os Pappas Team között. Térmeg Vera versenybíró szerint az első pár napban még nem nagy a pontkülönbség, majd csak az utolsó héten, Afrikában dől el kik a mezőny legjobbjai - áll a verseny közleményében.
A technikai problémák már az első napon kezdődtek. Az 53-as rajtszámú Hírös Bamako nevű csapat a Szlovénia felé vezető úton műszaki hiba miatt kényszerült visszafordulni Budapestre. A 75-ös számú Jeep Cherokee Ausztriában az A2-es autópályán hibásodott meg. A közönség nagy favoritjának számító Velorex-csapat Klagenfurt előtt 20 kilométerre robbant le, de vasárnap Budapestről érkezett alkatrész, és egész éjszakás szerelés után újra indulhatott. Állítólag lépten-nyomon megállítják őket autogramért.

Vasárnap a 103-as rajtszámú Team Malibus-csapat kocsijának romlott el a fékje és hengere, de nem adták fel a versenyt. A 154-es rajtszámú Opel Astra árokba borult Velence közelében. Személyi sérülés nem történt, ha sikerül megjavítani az autót a csapat folytatná a versenyt.

A motorosok az első két napban a rossz időjárással küszködtek, esővel, széllel, köddel kellett dacolniuk. A csapat hétfő reggel hétkor indult tovább a spanyolországi Sangorena La Secába. Van, aki már kedden átkel Afrikába és van, aki csak szerda este hajózik át.

A 3. Budapest-Bamako rali szombat reggel startolt a Kossuth térről. A versenyzők január 27-én érnek célba Mali fővárosában, Bamakóban.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását