2024. május 3. - Tímea, Irma

Verekedő kapusok eltiltása

A szezon végéig nem védhetnek a Deportivo La Coruna labdarúgócsapatának egymással verekedő kapusai. "Én felelek a klubban folyó eredményes munkáért és semmilyen fegyelmezetlenséget nem tűrök el" - indokolta döntését Miguel Angel Lotina vezetőedző.
2008. január 12. szombat 21:57 - Hírextra

A pénteki edzést követően az uruguayi Gustavo Munua megütötte az izraeli válogatott Dudu Aouatét, akinek több öltéssel kellett összevarrni a szemöldökét.

"Edzés után éppen zuhanyoztam, amikor bejött Munua, rám kiáltott, hogy mit nézek és már ütött is" - mondta Aouate. "Nem harcoltunk, verekedés sem volt, egy ütést kaptam, ennyi történt."

Spanyol lapok szerint Munuát az dühíthette fel, hogy csütörtökön Aouate egy sajtótájékoztatón arról panaszkodott, december óta nem ő az elsőszámú kapusa az együttesnek.

"Megkérdezték, mit szólok ahhoz, hogy december óta nem védek, én pedig válaszoltam, de egy rossz szót sem mondtam Munuáról. Amikor a viszonyunkról érdeklődtek, akkor sem bántottam őt, ezért nem értem a viselkedését."

Munua nem nyilatkozott a történtekről.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását