2024. május 19. - Ivó, Milán

Garancia az elégedettségre

Európa vezető luxusvilla-kiadó társasága kijelölte a szolgáltatási szektor ez évi fejlődési irányát azzal, hogy egy sor új kiváló nyaralót kínál ügyfeleinek, megújította internetes oldalát, és a világon elsőként garanciát vállal arra, hogy kliensei eléged
2008. január 11. péntek 10:57 - Hírextra
A 2002-ben alapított Indigo Lodges mára már több mint 150 luxusnyaralót és 250 nyári villát tart fenn, aminek révén széles választékot tud nyújtani a világ legexkluzívabb ingatlanjaiból. Ezek mindegyikéhez személyre szabott szolgáltatás jár. Az ingatlanok bérleti díja heti 10 ezer eurótól 250 ezerig terjed. Az Indigo Lodges mindig is vezető helyet foglalt el a luxusvilla-kiadók piacán azáltal, hogy nagy hangsúlyt fektetett a szolgáltatáshoz tartozó főkomornyikok és séfek kiválóságára. Az Indigo most még egy szinttel magasabbra emeli a minőséget: az első cég a luxusvillabizniszben, amely garancát vállal szolgáltatásaira. Ha az ügyfél nem teljesen elégedett, akkor visszatéríti neki a szállásfoglalás jutalékát.

- Mi vagyunk az első villakiadó cég, amely írásos garanciát vállal arra, hogy szolgáltatása mindig megfelel a vendég várakozásainak, vagy túlszárnyalja azt. Úgy gondoljuk, hogy ezzel valószínűleg forradalmasítani fogjuk a szektort, minthogy túl sok ügyfél panaszkodik hiányos szolgáltatásra vagy hamis ígéretekre. Képesek vagyunk erre a lépésre, hiszen szigorú ellenőrzés alatt tartjuk a társaság működésének minden részletét, rendszeresen felülvizsgálunk minden ingatlant, ellenőrizzük azok állapotát a vendég oda érkezése előtt, saját személyzetet alkalmazunk, és a magas színvonal fenntartásának biztosítására van általános menedzserünk minden olyan helységben, amelyben ingatlant tartunk fenn - mondja Ivan Sellers, a cég alapítója és igazgatója.

Az idei tél jelentősebb újdonságai a több mint 2500 négyzetméter hasznos alapterületű Chalet Raphael nyaraló Verbier-ben, a zuozi Chalet Talvo, amelyet bemutat az Architectural Digest című építészeti magazin legújabb száma is, illetve a lélegzetelállító Vistalago, egy 510 négyzetméteres luxuslakás St. Moritz legelőkelőbb részén, a Badrutt,s Palace szálloda közelében. Ez utóbbi ingatlan stílusával még James Bond is elégedett volna.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását