2020. október 27. - Szabina

A Miniszterelnöki Hivatal vizsgálja

A Miniszterelnöki Hivatal az Új Magyarország című kiadvány terjesztési hiányosságainak észlelése után azonnal intézkedett a hiányosságok pótlása és a terjesztési problémák kivizsgálása érdekében.
2008. január 11. péntek 13:15 - Hírextra

Az Új Magyarország című kiadvány nyomdai és terjesztési munkálatait a Miniszterelnöki Hivatal nyomdai és terjesztési feladatokra kiírt közbeszerzésének nyertese, a Magyar Hivatalos Közlönykiadó Kft. látja el. A cég a terjesztési szolgáltatásokat alvállalkozója révén biztosította.

A terjesztés során egyes városokban előfordultak problémák, amit a Miniszterelnöki Hivatal haladéktalanul jelzett a Magyar Hivatalos Közlönykiadónak, és kérte a hiányosságok pótlását. A felmerült problémát a Miniszterelnöki Hivatal vizsgálja és a vizsgálat lezárásáig a terjesztési szolgáltatások kifizetését felfüggesztette. A hivatal a terjesztésért természetesen csak teljesítményarányosan fizet.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását