2024. április 26. - Ervin

Kidman terhes, így nem játszik

Kate Winslet, a Titanic sztárja veszi át az őszre kisbabát váró Nicole Kidmantől a női főszerepet a The Reader című filmben, amelyet januárban kezd forgatni Berlinben Stephen Daldry brit filmrendező. Nicole Kidman és férje, Keith Urban country-énekes a hé
2008. január 10. csütörtök 07:15 - Hírextra
A baba a negyvenéves Kidman első saját gyermeke lesz. A színésznőnek van már két, volt férjével, Tom Cruise-zal közösen örökbefogadott gyermeke.

Kidman 2002-ben nyert Oscar-díjat Az órák (The Hours) című filmben nyújtott alakításáért.
Kate Winsletet, aki átveszi tőle szerepét, a Titanicban nyújtott alakításáért jelölték a legjobb női főszereplőnek járó Oscarra, de nem ő nyerte el.

A Berliner Morgenpost szerdai számát Bernhard Schlink, a Daldry-film alapjául szolgáló regény írója tájékoztatta a szereplőváltásról. A berlini Babelsberg filmgyár megerősítette, hogy a forgatás még januárban megkezdődik, majd New Yorkban folytatódik.

A film cselekménye a háború utáni Németországban zajlik a II. világháború után, a háborús trauma ötvöződik egy nála idősebb nőbe szerelmes férfi történetével.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását