2024. április 25. - Márk

Kaszált a Csillagszóró

A Csillagszóró hadműveletben 6.200 szakember 35 ezer ellenőrzést végzett, 9 ezer esetben szabtak ki bírságot, hozzávetőlegesen 1,11 milliárd forint összegben, és több mint 200 üzletet zártak be; a lefoglalt áruk értéke meghaladta az 510 millió forintot -
2008. január 9. szerda 18:04 - Hírextra
A szóvivő emlékeztetett arra, hogy a Csillagszóró hadműveletet a kormány tavaly november 22-én indította. Az akció keretében hat héten keresztül hét hatóság összehangolt fogyasztóvédelmi ellenőrzési akciót hajtott végre a karácsonyi és a szilveszteri ünnepekhez kapcsolódóan.
A kormányszóvivő elmondta: az összehangolt ellenőrzési akciónak visszaszorító hatása volt a fekete gazdaság szereplőire.

Budai Bernadett tájékoztatása szerint Draskovics Tibor tárca nélküli miniszter állásfoglalást kér Szabó Máté országgyűlési biztostól a szabálysértést elkövetők adatainak szabályos nyilvánosságra hozhatóságával kapcsolatban.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását