2024. május 5. - Györgyi

Újra apa lesz a 68 éves poplegenda

Karel Gott, a prágai "Aranycsalogány" június közepén negyedszer is apa lesz. A 68 éves énekes 31 éves barátnője, Ivana Machácková negyedik hónapja terhes. Az örömhírt, amely már napok óta foglalkoztatja a cseh bulvársajtót, maga az énekes erősítette meg.
2008. január 8. kedd 16:01 - Hírextra

"Június közepén megszületik második gyermekünk" - közölte hétfőn telefonon az Aha! prágai bulvárlappal maga Karel Gott, aki jelenleg barátnőjével és kétéves kislányukkal, Charlotte Ellával vakáción van az Egyesült Államokban.

Gotték nagyon örülnek az újabb várt gyermekáldásnak, de a gyermek nemét azután sem kívánják elárulni, amikor majd megtudják.

"Valóban nagyon örülünk és nagyon boldogok vagyunk. A gyermek nemét még nem tudjuk. Szeretnénk megtudni, de biztosíthatok mindenkit, hogy senkinek sem fogjuk elárulni" - mondta Csehország évtizedek óta legnépszerűbb könnyűzenei sztárja.

Karel Gott ugyan sosem volt nős, de előző kapcsolataiból már két felnőtt leánya van. Az idősebb Dominika Svédországban él, míg a 18 esztendős Lucie Prágában elárusítónő. Harmadik leánya 2006 áprilisában született mostani barátnőjétől, s a Charlotte Ella Gottová nevet kapta.

A prágai Aranycsalogány már korábbi nyilatkozataiban sem zárta ki, hogy barátnőjével egy további gyermek vállalását is mérlegelik. "Sokat gondolkodom ezen. Úgy vélem, hogy mindennek nincs még vége, s még mérlegelni fogjuk a lehetőségeket" - nyilatkozta közvetlenül Charlotte Ella megszületése után az énekes.

Gott, aki közelmúltban ünnepelte énekesi karrierjének fél évszázados évfordulóját, ugyanakkor jelezte: újabb gyermeke megszületése után is énekelni kíván. "Nem teszem le a lantot. Énekelni fogok továbbra is. Remélem ebben egyszer gyermekeim is örömüket fogják lelni" - jelentette ki.

A zeneszerzőként, festőként és üzletemberként is ismert decemberben 33. alkalommal nyerte el a legnépszerűbb férfi popénekesnek járó Cseh Csalogány-díjat. A cseh poplegenda világszerte 30 millió hanglemezt adott el.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását