2024. április 24. - György

Kettővel több sérült

Nem egy, hanem három ember sérült meg súlyosan, amikor az 54-es főúton Soltvadkert közelében hét jármű összeütközött hétfőn reggel - tájékoztatta a Bács megyei rendőrség az MTI-t, egyúttal pontosítva a katasztrófavédelem korábbi közlését, amely egy sérült
2008. január 7. hétfő 12:58 - Hírextra

Három személyt súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba, amikor egy kamion és egy személygépkocsi összeütközött, valamint egy szemből érkező, erősen fékező kamionba három személygépkocsi hátulról beleszaladt az 54-es főúton - pontosította a baleset körülményeit a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Egy személygépkocsi előzésbe kezdett, amikor észrevette a szemből érkező kamiont, és az előzni szándékozó kamion oldalának ütközött - mondta Mihályné Bornemisza Eleonóra őrnagy.

Hozzátette: az előzésbe kezdő személygépkocsi vezetőjét, valamint a kamionba szaladó három személygépkocsi vezetője közül kettőt súlyos sérülésekkel szállították a mentők kórházba.
A baleset helyszínén délben még tartott az útzár - közölte a szóvivő.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását