2024. április 30. - Katalin, Kitti

Beckham örül

David Beckham angol sztárlabdarúgó örül annak, hogy Fabio Capello lett hazája válogatottjának szövetségi kapitánya, és bízik benne, az edző debütálásakor helyet kap majd a nemzeti csapatban.
2008. január 7. hétfő 12:01 - Hírextra

"Nem csak azért reménykedem, mert az lenne a 100. válogatottbeli mérkőzésem. Nekem minden találkozó ugyanolyan fontos" - mondta a Los Angeles Galaxy középpályása, aki a Real Madridnál töltött időszak alatt együtt nyert bajnokságot az olasz szakemberrel.

"Capellónak olyan kisugárzása van, amit a játékosok nagyon élvezni fognak. Én legalábbis élveztem, amikor együtt dolgoztunk. Sir Alex Ferguson mellett ő az az edző, akitől hihetetlenül sokat lehet tanulni. Akkor is képes jól hatni a csapatra, amikor nem jönnek a sikerek" - jegyezte meg a tengerentúli szünet miatt Londonban, az Arsenallal tréningező Beckham. "Szerencsés vagyok, és köszönettel tartozom az Arsenal mesterének, Arsene Wengernek, amiért együtt edzhetek velük."

Az idei Európa-bajnokságról lemaradó angolok Capello irányításával először február 6-án, a svájciak ellen lépnek pályára.


Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását