2024. április 29. - Péter

Vége a pornónegyednek

Ütött a Yab Yum órája: miután a bíróság pénteken elutasította fellebbezését a bezárását előíró amszterdami közigazgatási határozat ellen, a világ egyik legpatinásabb, de mára talán leghírhedtebbnek számító "férfilokálja" számára nem marad más hátra, mint
2008. január 4. péntek 21:30 - Hírextra
Az intézmény működési engedélyét még novemberben vonta vissza Job Cohen, Amszterdam polgármestere, miután a prostitúció és a szervezett bűnözés közötti kapcsolatokat vizsgáló különbizottság lesújtó képet rajzolt arról, mi folyik a Yab Yum falai között. A férfiklub megszüntetése beleilleszkedik a város egyik legismertebb idegenforgalmi nevezetességének számító amszterdami piroslámpás negyed átalakítására indított kampányba, amellyel a bűnözést és a pénzmosást szeretnék visszaszorítani.

A meghirdetett cél az, hogy legalább egyharmadával csökkentsék azoknak a helyeknek a számát, ahol a prostituáltak klienseiket fogadják. Azoknak a híres amszterdami kirakatoknak egy részét, amelyekben a prostituáltak bájaikat mustrára teszik, üzletekké alakítaná át a városi vezetés
A prostitúció különben törvényesen engedélyezett tevékenység Hollandiában, a hatóság hivatalosan a közvetítőkre, a lányok futtatóira, a prostitúcióhoz kapcsolódó bűnözésre kíván lecsapni.

Bájait minden prostituált ezután is szabadon árusíthatja Amszterdamban - de a Yab Yumnak bye bye!
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását