2024. április 26. - Ervin

Elküldték őket, mert túl nagy volt a nyereményük

Nagyokat változott egy házaspár kedélye, amikor megpróbálta felvenni szerénynek hitt lottónyereményét egy benzinkútnál, de elküldték őket 240 kilométerrel odébb - mert sokkal többet nyertek.
2008. január 4. péntek 08:26 - Hírextra

A pár úgy tudta, hogy 150 dollárt - 25 ezer forintot - nyert, és a szelvény vásárlásának helyén, a közelükben lévő benzinkútnál akarták kifizettetni. A pénztáros azonban megvizsgálva a lottót, erre nem volt hajlandó, hanem elküldte őket Michigan állam fővárosába, a 240 kilométerre lévő Lansingbe.

A pár igencsak csodálkozott, hogy nincs 150 dollár a kút kasszájában, és igen dühös lett, hogy elküldik őket a "fenébe", ennyi pénzért autózhatnak több órát, oda-vissza csaknem ötszáz kilométert.

Panaszra is mentek a kút tulajdonosához, aki azután diszkréten az irodájába tessékelve felvilágosította őket, hogy 150 dollár ugyan akad a pénztárban, de negyedmillió nem, márpedig ennyit nyertek.

A házaspár teljesen elképedt a 42,5 millió forintnyi összeg hallatán, majd boldogan közölte, hogy ennyiért örömmel megy a "fenébe".

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását