2024. április 29. - Péter

Sorsdöntő mérkőzés előtt a BVSC

Pénteken Zágrábban sorsdöntő mérkőzést játszik a Bajnokok Ligája B csoportjában a Lombard BVSC férfi asztalitenisz-csapata, az ellenfél a horvát STK Vecernji List Zagreb együttese lesz.
2008. január 3. csütörtök 14:27 - Hírextra

A legrangosabb európai klubsorozat zágrábi találkozójának győztese a kvartett második helyezettjeként a negyeddöntőben folytathatja szereplését (a német Borussia Düsseldorf a francia Pontoise-Cergy elleni meccs eredményétől függetlenül már csoportelső).

Az utolsó fordulóban vendéglátó horvátok – a dél-koreai klasszis Ju Sze Hjuk vezérletével – az első, körcsarnokbeli mérkőzésen 3-1-re felülmúlták a Jakab János, Pázsy Ferenc, Zwickl Dániel összetételű Szőnyi úti csapatot, de a magyar bajnok szakvezetői úgy ítélik meg, hogy a BVSC nem esélytelen a visszavágón.

Amennyiben sikerülne nyernie, a Lombard BVSC a tizenhat csapatos mezőny egyetlen olyan együtteseként kerülne a negyeddöntőbe, amely kizárólag saját nemzetbeli sportolókat szerepeltet.
A mérkőzés pénteken 19 órakor kezdődik a Dom Sportovában.

A B csoport állása: 1. (és már továbbjutott) Borussia Düsseldorf (német) 9 pont, 2. Lombard BVSC 7 (9-12), 3. Vecernji List Zagreb (horvát) 7 (8-11), 4. AS Pontoise Cergy (francia) 7 (8-12)
A győzelemért 2, a vereségért 1 pont jár, azonos pontszám esetén az egymás elleni eredmény rangsorol (eszerint a BVSC és a Zagreb is jobb a franciáknál). A kvartettből az első két helyezett folytathatja a negyeddöntőben.


Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását