2024. április 27. - Zita

Az év újonc támadója

A Minnesota Vikings futójátékosát, Adrian Petersont választották az év újonc támadójának a tengerentúli amerikaifutball-ligában (NFL).
2008. január 3. csütörtök 11:15 - Hírextra

A tavalyi játékosbörzén (draft) hetedik helyen elkelt tehetség idén valósággal berobbant a profik világába, ugyanis a 9. játéknapon 296 yardot futott a labdával, ami új csúcs a liga történetében, de emellett egy másik fordulóban is sikerült 200 yard fölé jutnia. 1341 futott yardjával második lett a tavalyi legértékesebb játékos (MVP) LaDainian Tomlinson mögött, ráadásul Peterson csak 14 meccsen lépett pályára, mivel kettőt sérülés miatt ki kellett hagynia. Peterson 13 hatpontos gólt (touchdown) ért el az idény során, azonban csapata így is éppen hogy lemaradt a rájátszásról 8-8-as győzelem/vereség mutatójával.

Az AP amerikai hírügynökség szakújságírói által odaítélt díjat toronymagasan érdemelte ki, ugyanis az 50 szavazatból 46 és felet kapott, a maradék 3 és fél voks pedig Joe Thomasra (Cleveland Browns) érkezett.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását