2024. május 23. - Dezső

Anelka a Chelsea-be tart

Nicolas Anelka, a Bolton Wanderers francia labdarúgója a jövő hét végéig a Chelsea-hez igazolhat. A The Times című lap értesülése szerint a londoni klub vezetői az átmenetileg kieső Didier Drogbát szeretnék pótolni vele.
2008. január 2. szerda 08:23 - Hírextra

Az elefántcsontparti futballista hazája válogatottjával az Afrika Kupán szerepel majd január 20-tól, de már a közvetlen felkészülés időszakában sem számíthat rá az egyesülete.

Az újság úgy értesült, hogy Roman Abramovics, az angol klub orosz tulajdonosa közölte Avram Grant vezetőedzővel: rendelkezésre áll a pénz, amiért Anelkát megszerezhetik. Állítólag Peter Kanyon, a Chelsea igazgatója és Phil Gartside, a Bolton elnöke már tárgyalt is egymással, az átigazolási összeg 10 millió font (mintegy 3 és fél milliárd forint) körüli.

A 28 éves támadó iránt érdeklődik a Manchester United is, de egyes hírek szerint Alex Ferguson elsősorban Dimitar Berbatovot, a Tottenham Hotspur bolgár csatárát szeretné csapatában tudni.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását