2024. május 2. - Zsigmond

A Cotton Club Singers újévi koncertje

A Cotton Club Singers január 4-én, pénteken este tartja újévi lemezbemutató koncertjét a Budapest Kongresszusi Központban. A koncerten az együttes Hofimánia című CD-jének dalait mutatja be.
2008. január 2. szerda 08:10 - Hírextra

A Budapest Kongresszusi Központban már hagyomány a Cotton Club Singers újévi koncertje. László Boldizsár és Fehér Gábor mellett a színpadon lesz Mezőfi Gabriella és Bartus Patricia - ők éppen egy évvel ezelőtt mutatkoztak be koncerten az együttes tagjaként.

Az együttes "Lazítani" című műsorát 2007. október 18-án és 19-én mutatta be
Budapesten, a Thália Színházban telt házak előtt. Ezt a programot - a nagy sikerre való tekintettel - neves sztárvendégek közreműködésével, néhány dallal bővítve ismétlik meg a Budapest Kongresszusi Központban.

A koncerten elhangzanak Hofi Géza legtöbbet játszott dalai, köztük a Próbálj meg lazítani, a Macskaduett, a Gondolj apádra. Ezek mellett megszólalnak olyanok is, amelyeket a közönség nem feltétlenül Hofi Gézahoz kapcsolt, de ő is előadta. Részletek hangzanak el a Hegedűs a háztetőn musicalből, s hallhatja a közönség a Kicsit szomorkás a hangulatom, és több más, régen hallott dalt az együttes és vendégei előadásában.

A vendégek: Hofi pályatársai Koós János, Kovács Kati és Solymos Tóni. A koncerten egy tízfős zenekar is közreműködik. Néhány olyan közös dal is elhangzik majd, amit a közönség korábban nem hallhatott.

A Thália színházbeli koncertet követően decemberben jelent meg az új lemez, amelyhez egy extra dvd is készült. a CD-n nem hallható dalok koncertváltozatával, riportokkal.

A Cotton Club Singers országos lemezbemutató turnéja februárban indul, az együttes az előzetes tervek szerint 25-30 helyszínen lép majd fel.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását