2024. május 16. - Mózes, Botond

A belbecs a fontos

Olykor az a fontos, ami nem látszik: a műszaki tartalom az igazán lényeges az új lakások esetében - állítja az egyik nagy építőipari befektető. Már az építkezés ideje alatt érdemes beszereltetni a kevésbé látványos, de annál hasznosabb műszaki extrákat, m
2008. január 2. szerda 10:46 - Hírextra

A falba rejtett vízöblítő tartály, az előszobában is világosságot nyújtó üvegtégla, a megfelelő redőny emeli a lakás értékét és komfortérzetét.

Aki befektetés céljából vagy bérbeadásra vásárol lakást, inkább visszafogott színeket alkalmazzon. Ilyenkor az a legjobb, ha a falak fehér vagy bézs festést kapnak és ne legyen extravagáns - erős, sötét színű - a fürdőszoba csempéje sem. Egy színes bordűr persze mindig jól jön, esztétikusabb így a fürdőszoba.

A befektetőnek elsősorban arra kell figyelnie, hogy saját ízlését és különleges igényeit ne engedje rátelepedni a lakásra, ez ugyanis akadályozhatja a későbbi értékesítést - tanácsolja az egyik nagy beruházó cég vezetője.

A beltéri ajtók színe mutassa a fát: legjobb választás a világos bükk árnyalata - olvasható az Elephant Holding sajtóközleményében.

Az új lakások építői a csempék és burkolók tekintetében általában széles szín- és típusválasztékot nyújtanak, tehát az ezektől eltérő burkolatot, a beltéri nyílászárókat és a fürdőszoba felszerelését csak az átlagon felüli igények esetén javasolt megrendelni.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását