2024. május 2. - Zsigmond

Két nap alatt 4 halálos áldozat az utakon

Csendes hétvégéjük volt a tűzoltóknak, két nap alatt négy halálos áldozat, 18 sérült és mintegy másfélszáz riasztás volt - mondta a katasztrófavédelem szóvivője az MTI-nek hétfőn. Ketten meghaltak az M7-esen vasárnap este történt balesetben, amikor egy sz
2007. december 31. hétfő 17:17 - Hírextra

 Továbbá a Kapos folyóból és a Szigetszentmiklós környéki nádasból emeltek ki egy-egy korábban elhunyt személyt a tűzoltók hétvégén - tette hozzá Dobson Tibor.
A két nap alatt 18-an sérültek meg balesetekben, szombaton 71, vasárnap 85 riasztást kaptak a tűzoltók, részben műszaki mentéshez, részben tűzesetekhez kellett kivonulniuk.
Ez egy csendes hétvégének számít a tűzoltóknál, egy átlagos hétköznapnak felel meg - mondta a szóvivő.

Hétfőn reggel a főváros X. kerületében, a Serpenyő közben gyulladt ki egy családi ház teteje. A tűzoltók rövid időn belül eloltották, személyi sérülés nem történt.
Dobson Tibor arra hívta fel az figyelmet, hogy az országban több helyen megindult a hóesés, ezért az útnak indulók tájékozódjanak a közlekedési helyzetről és vezessenek óvatosan.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását