2023. március 27. - Hajnalka

Kirabolt betörő

Hamis lakcímet adott meg egy betörő a rendőrségnek, aztán őt rabolták ki. Ezután viszont a valódi - tárgyi bizonyítékokkal terhes - lakását jelölte meg a hatóságnak.
2007. december 30. vasárnap 07:13 - Hírextra
Daniel Cabralt, egy 22 éves fiatalembert néhány nappal ezelőtt tartóztatták le a Massachusettsi Egyetem egyik épületében elkövetett betörés gyanújával. Vádat emeltek ellene, majd szabadlábra helyezték a bírósági tárgyalásig.

Néhány órával később Cabral a kocsmából hazafelé tartva az utcán egy fegyveres rablás áldozatává vált. Feljelentést tett a rendőrségen. Ekkor viszont a valódi lakcímét adta meg a hatóságnak. Hamarosan letartóztattak két férfit és egy bűnsegédet az ügyben, de ezútta Cabral "nem hamis" lakásában is házkutatást tartottak. Ekkor aztán a fegyveres támadás áldozatánál megtalálták az egyetemi épületből származó hiányzó számítógépet és más elektromos eszközöket, amelyeket viszont a helyi színház hiányolt.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását