2024. március 29. - Auguszta

Bűncselekmények Zalában

Lakástűz, betöréses rablás, eltűnt kiskorúak keresése és megtalálása. Az elmúlt napokban számos dolga akadt a Zala megyei rendőröknek Nagykanizsától Letenyéig.
2007. december 30. vasárnap 18:02 - Hírextra

A Nagykanizsai Rendőrkapitányságon lopás miatt indítottak nyomozást ismeretlen tettes ellen, aki szombatra virradóra behatolt egy nagykanizsai lovarda raktárhelyiségébe, és onnan kantárokat, nyergeket tulajdonított el mintegy 390.000 Ft értékben.

Az ajtó betörését követően hatolt be ismeretlen tettes az elmúlt napokban egy orosztonyi ingatlanba, ahonnan gázpalackot tulajdonított el mintegy 15.000 Ft értékben.

Iratokat és mintegy 400 euró készpénzt tulajdonított el ismeretlen tettes egy galamboki kempingben leállított lakókocsiból, szombaton délután. Az ügyben a Zalakarosi Rendőrőrsön nyomozás indult.

A Letenyei Rendőrőrs járőre szombaton késődélután a város területén megtalálta azt a két kiskorú személyt, akiket a Lenti Rendőrkapitányság azért körözött, mert a helyi diákotthonból ismeretlen helyre távoztak.

Szombaton éjszaka, tűz ütött ki egy sandi lakóház padlásterében. A tüzet a kiérkező tűzoltók eloltották, személyi sérülés nem történt. A keletkezett kár, mintegy 100.000 Ft.

Az ügyben a Nagykanizsai Rendőrkapitányságon nyomozás indult, mivel a tűz keletkezésével kapcsolatban az elsődleges tűzvizsgáló vélemény szerint, felmerült a szándékosság gyanúja.



Forrás: police.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását