2024. május 3. - Tímea, Irma

Igazoltatni akartak, ezer karton csempészett cigit találtak

Mintegy ezer karton, különböző márkájú cigarettát találtak egy személygépkocsiban a rendőrök a Hajdú-Bihar megyei Bihartorda – Bakonszeg környékén szombatra virradó éjszaka - tájékoztatta a Vám- és Pénzügyőrség Észak-alföldi Regionális Parancsnokság
2007. december 29. szombat 17:43 - Hírextra

Az eset egyszerű igazoltatásnak indult - mondta Kupecz József szombaton a távirati irodának. Az autós menekülni próbált, de a rendőröknek sikerült elfogni, és átvizsgáláskor a személygépkocsi hátsó ülése mögött ukrán zárjegyes cigarettát találtak - fűzte hozzá.

A gépkocsi kisvárdai sofőrjét és utasát előállították a püspökladányi rendőrségen, az ügyet pedig átadták az illetékes pénzügyőröknek, akik az autót és rakományát lefoglalták.

Kupecz József beszámolt arról is, hogy a sofőr lakhelyén további 300 kartont foglaltak le, melynek mintegy fele ténylegesen cigaretta, a másik fele pedig papírral kitömött kartoncsík.

A jövedéki bírság az autóban talált cigarettára megközelítőleg 15 millió forint, míg a lakásban talált mennyiségre kétmillió forint - jegyezte meg.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását