2024. május 2. - Zsigmond

Ügyvédet váltott Mehmet Karcsi anyja

Ügyvédet váltott Mehmet Karcsi anyja és annak férje. A szegedi házaspárt karácsonyig egy neves szabadkai ügyvéd, Cvéjity Radován képviselte, az egykori vizsgálóbíró megbízását azonban az asszony édesanyja karácsonykor visszavonta - írja a lap.
2007. december 28. péntek 09:15 - Hírextra
A Délmagyarországnak Radovan ügyvéd annyit mondott, hogy kapott egy faxot, amelyben közölte vele Papp Edina édesanyja, hogy a fax kézhezvétele után már nem ő képviseli lányáékat. Az ügyvédváltás okáról Papp Károlyné nem beszélt, de azt megerősítette, hogy az új, újvidéki ügyvéd közreműködésével ismét óvadékot kínálnak fel.

Mehmet Karcsi édesanyját és az asszony férjét november 13-án vették őrizetbe a horgosi határátkelőhelyen, autójukban kábítószert - Extasy-tablettát és amfetamint - találtak. Két nappal később harminc napra letartóztatták őket. A Szabadkai Kerületi Bíróság bírói tanácsgyűlése december 12-én harminc nappal meghosszabbította Bogos Attila és felesége, Bogosné Papp Edina előzetes letartóztatását, egyúttal elutasította a szegedi házaspár szabadlábra helyezéséért felkínált 45 ezer eurós óvadékot is.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását