2024. március 29. - Auguszta

TáncEgyütt

Országosan is egyedülálló programmal várja a táncolni vágyókat a Miskolci Nemzeti Színház, 2008. február 22-23-án, amikor nonstop táncimprovizációt tartanak - mondta az MTI-nek Balogh Csilla, a teátrum szóvivője pénteken.
2007. december 28. péntek 20:57 - Hírextra
A részletek kapcsán közölte: az este hat órakor kezdődő és másnap este hat óráig tartó program keretében kedve szerint táncolhat minden érdeklődő a Játékszín színpadán.

"Mindenki maga dönt arról, hogy mit mutat meg magából, azaz mit táncol és hogyan. A táncokat egymásnak adják át a jelentkezők, bárki átveheti a táncot, s amikor akarja, továbbadhatja azt. A huszonnégy órás nonstop táncimprovizáció mindenkit táncra szólít és hív" - tette hozzá Balogh Csilla.

Mint mondta, táncolni lehet majd szólóban, párban vagy csoportban, hozott, vagy a színház által biztosított zenére. Bárki, bárhonnan jelentkezhet, de csak a regisztrált jelentkezők léphetnek fel. "Ez a nap az együttlétről, a találkozásról, az ismerkedésről, a felhőtlen örömről és a táncról szól" - jegyezte meg.

A TáncEgyütt elnevezésű program a miskolci Kocsonyafesztiválhoz kapcsolódik és a Tánchétvége Miskolcon című program keretében zajlik. A program gazdája Kozma Attila koreográfus, házmestere pedig a Harangozó-díjas Krámer György, a Miskolci Nemzeti Színház tánctagozati vezetője.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását