2024. április 29. - Péter

Manchesteri trió az év csapatában

A francia L'Equipe magazin csütörtökön közzétette az év "álomcsapatát" A legjobbak közé idén a legtöbb játékost az angol bajnokságból szavazták be - számszerint hetet - igaz, angol labdarúgó csak egy szerepel benne. A klubcsapatok közül a legtöbb focistát
2007. december 27. csütörtök 14:24 - Hírextra
Az álomcsapat kapuját a Juventus hálóőre, Gianluigi Buffon védi. A védelemben helyet kapott az UEFA-kupa győztes Daniel Alves, Nemanja Vidic és Patrice Evra a Manchester-ből, valamint némi meglepetésre William Gallas is, aki a Chelsea-t erősítit. A középpályán az aranylabdás Kaká mellett Cesc Fabregas, Steven Gerrard és Cristiano Ronaldo léphetne pályára az álomcsapatban. A csatársort pedig Didier Drogba és Ruud van Nistelrooy alkotja.

A L'Equipe 2007-es álomcsapata:
Gianluigi Buffon (Juventus) - Daniel Alves (Sevilla), Nemanja Vidic (Manchester Utd), William Gallas (Arsenal), Patrice Evra (Manchester Utd) - Kakŕ (Milan), Cesc Fabregas (Arsenal), Steven Gerrard (Liverpool), Cristiano Ronaldo (Manchester Utd) - Didier Drogba (Chelsea), Ruud van Nistelrooy (Real Madrid)
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását