2024. április 29. - Péter

12 ezer pedofil után nyomoznak

Az elkövetkező hetekben újabb házkutatások lesznek Németország történetének eddigi legnagyobb gyermekpornó botrányának ügyében. A német hatóságok mintegy 12 ezer ember után nyomoznak.
2007. december 27. csütörtök 13:24 - Hírextra
A bajor Szövetségi Bűnügyi Hivatal (BKA) ugyanakkor élesen bírálta a bűncselekmény felgöngyölítéséért felelős Szász- Anhalt tartományi főügyészt, Peter Vogtot, amiért túl korán tájékoztatta a sajtót. A hallei igazságügyi szakember visszautasította a vádakat. Vogt hangsúlyozza, hogy sem a pedofilok nevét, sem azok számát nem közölte a sajtóval.

A ZDF és MDR német közszolgálati tévécsatornák csütörtöki információi szerint, a karácsony előtt nyilvánosságra hozott gyermekpornográfia botrány miatti, több mint 300 házkutatást továbbiak követik majd. A nyomozók főleg majd Bajorországban kutakodnak majd, hiszen a hatóságok csak ebben a tartományban csaknem 2000 férfi után nyomoznak.

.A "Himmel" (Égbolt) nevű nemzetközi pedofil ellenes akció Németországban egy berlini internetszolgáltató figyelmeztetése alapján startolt: becslések szerint több mint 70 ország érintett az ügyben.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását