2023. február 9. - Abigél, Alex

Csúszós utak a Dél-Alföldön

Eddig komolyabb baleset nem történt, de több koccanás is volt az elmúlt 24 órában a Dél-Alföldön. A balesetek az elmúlt egy nap alatt leesett minimális hó, és a déli megyékre inkább jellemző ónos szitálás miatt történtek.
2007. december 25. kedd 16:46 - Hírextra
A legtöbb koccanásos balesetet a követési távolság rossz megválasztása okozta, a csúszós utakon egy hirtelen fékezés, kormánymozdulat komoly balesetet okozhat, ezért minden autós óvatosabban és a mindenkori útviszonyoknak megfelelően vezessen. A hidakon és az út melletti erdősávoknál jegesedésre kell számítani, ezért ezeken a helyeken vezessenek még óvatosabban az autóvezetők - tájékoztatta a Független Hírügynökséget Tuczakov Szilvána őrnagy, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A Dél-Alföldön az éjszakai ónos szitálás után a főutak mindenütt jól járhatóak, a mellékutakon azonban még mindig sok helyen lehet találkozni lefagyásokkal. A meteorológiai előrejelzések szerint a Dél-Alföldön kedd este újra kisebb havazás, hószállingózás és ónos szitálás várható.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását