2024. április 20. - Tivadar

Csusszanás a halálba

Tragikus véget ért egy hegyvidéki kirándulás vasárnap Ausztriában az ország nyugati részén, Salzburg mellett. Két holland család gyerekei a Lichtenstein-szurdok közelében szánkóztak, de kicsúsztak a pályáról, és belerohantak a szakadék szélén lévő bokros-
2007. december 24. hétfő 08:44 - Hírextra
A segítségükre siető két apa közül az egyik még ki tudta menteni a fiát, a másik apa viszont megcsúszott és lányával együtt belezuhant a 90 méter mély szurdokba, ahol azonnal szörnyethaltak.

A két holland gyerek a szurdok feletti dombos részen szánkózott. A hároméves kislány és az ötéves kisfiú minden alkalommal meg tudott állni a pálya széle előtt, az utolsó alkalommal azonban annyira begyorsultak, hogy átrepültek a domb alatt lévő út felett és az ott várakozó szüleik szeme láttára megindultak a szurdok felé. Nem zuhantak le azonnal, mert az utat szegélyező fás-bokros részen fennakadtak. A két apa azonnal odarohant, a kisfiút édesapja még vissza tudta rántani, a kislány segítségére indult 36 éves apa azonban már hiába kapott lánya után. A kétségbeesett mozdulattól ráadásul elvesztette egyensúlyát és kislány után zuhant a 90 méteres szurdokba.

A tragédiát végignéző családtagokat pszichológusoknak kellett ellátniuk a történtek után.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását