2024. április 29. - Péter

Háromdimenziós gyerekportál

Magyarországon az elsők között váltott háromdimenziósra az egyszervolt.hu gyerekportál nyitó oldala. Mintegy fél éves fejlesztőmunka előzte meg a váltást, amely után a gyerekportál jellegzetes nyitóoldala, az "Egyszervolt Rét" háromdimenzióssá vált.
2007. december 22. szombat 11:45 - Hírextra

"A fa tövében pihenő Kis Juhász körül szinte életre kel a rét. Mókuska makkot egyensúlyoz az orra hegyén, Egérke áhítattal élvezi a virág illatát, Katica kecsesen libben körbe, Sünike pedig tudományos alapossággal belelapoz könyvébe" - ismertették az oldal készítői közleményükben.
A teljes egészében 3D-animációval készült internetes oldal a világon is ritkaság, ugyanis ez a grafikai megoldás egyelőre a számítógépes játékokban, illetve a mozivásznakon hódít.

A http://www.egyszervolt.hu/ címen elérhető portál az elsők között kapta meg a biztonságos gyermekoldal védjegyet Magyarországon, és folyamatosan garantálja, hogy az oldalon található linkek sem vezetnek tovább olyan internetes helyekre, amelyeken gyermekek számára nem kívánatos tartalmak fordulhatnak elő.

Külön figyelmet fordítanak arra, hogy az oldalon található versek, dalok, mesék magas színvonalat képviseljenek. A szórakoztatva oktatás-nevelés jegyében az oldalon a Nemzeti Alaptanterv követelményrendszerének megfelelő oktató-nevelő jellegű, készség és képesség fejlesztő játékok is találhatók.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását