2024. április 26. - Ervin

Tevék a Kossuth téren

Élő állatokkal, köztük tevékkel mutatják be a betlehemi történetet a Kossuth téri Mesevárosban a hét végén. A Miniszterelnöki Hivatal által szervezett Ország Karácsonya rendezvény egyik programjaként szombaton és vasárnap 11 és 18 óra között minden órában
2007. december 21. péntek 17:59 - Hírextra
A 20 perces zenés-táncos produkcióba a nézőket is bevonják - tájékoztatta az MTI-t a Miniszterelnöki Hivatal.

A Meseváros december hatodika óta kínál a gyermekeknek és felnőtteknek programokat. Eddig 60 ezren, családok, iskolai osztályok, óvodás csoportok látogattak el a térre. A gyerekek december 24-ig készíthetnek ajándéktárgyakat, vonatozhatnak az ünnepi dekorációba öltöztetett kisvasúttal, vagy korcsolyázhatnak a téren felépített mini jégpályán, míg a felnőttek megnézhetik hétvégén a betlehemi történetet, vagy 24-én a Paradicsomjátékot, vagyis egy táncjátékot Ádám és Éva történetéről.

A téren iparművészek, kézművesek mutatják be és árulják portékáikat, és a karácsonyi időszak jellegzetes ételei, italai is megkóstolhatók.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását