2024. május 7. - Gizella

Vegyesvállalat Shanghajban

Az MPI Research és a Shanghai Medicilon nagy örömmel tudatja új közös vállalata, a Medicilon-MPI Preclinical Research (Shanghai) LLC. megalakulását. A kezdetben a kínai nagyváros, Shanghaj Zhangjiang Hi-Tech Parkjában székelő vállalat 2008 elején már megn
2007. december 20. csütörtök 16:59 - Hírextra

A közös vállalat révén mindkét anyavállalat vásárlói részesülnek majd a sanghaji telephelyen végzett - világméretű elterjesztés előtt álló - preklinikai fejlesztések előnyeiből. A Medicilon és az MPI Research jelenlegi és jövőbeni vásárlói elérhetik majd mind a GLP (megfelelő laboratóriumi gyakorlat - Good Laboratory Practice), mind a nem-GLP preklinikai szolgáltatások széles skáláját. 2009-re az új társaság működése teljessé válik, abban az értelemben, hogy FDA/IND engedélyezett kutatásokat végezhet - további preklinikai támogató szolgáltatásokat kínálva, IND (Investigational New Drug - kutatott új gyógyszer) és NDA (New Drug Application - új gyógyszer alkalmazás) előterjesztéseket kibocsátva, és megszerezve az AAALAC (Association for Assessment and Accreditation of Laboratory Animal Care - a laboratóriumi állatkísérletek értékelő és engedélyező szervezete) akkreditációt.

"A világ népességének egynegyedét adó Kína fontos ereje a globális gyógyszerészeti és biotechnológiai piac alakulásának" - állítja az MPI Research elnök-vezérigazgatója, William U. Parfet. "Három esztendeje nagy alapossággal kerestünk olyan CRO (szerződéses kutatási szervezet) partnert, amely osztozik értékeinkben és a tökéletességre való törekvésünkben, míg végre rátaláltunk a Shanghai Medicilonra. Nagyon számítunk arra, hogy együtt olyan jövőt kovácsolhatunk, melyben a cég a preklinikai kutatási szolgáltatások világszintű vezetőjévé válhat."

Dr. Chun-Lin Chen, a Medicilon, Inc. és a Shanghai Medicilon társalapítója lesz a Medicilon-MPI Preclinical Research vezérigazgatója. Dr Chen olyan sokat idézett kutatója a gyógyszeriparnak, akinek nagy akadémiai, gyógyszerészeti és szabályozási tapasztalata is van. Dr. Chen PhD fokozatát az Oklahoma State University-n szerezte, és doktorátus utáni gyakorlatát is az Egyesült Államokban végezte. Dr. Chen számos vezető állást töltött be tudományos kereskedelmi szervezetnél Kínában és a világ más részein is.

"Egész szervezetünk képviseletében mondom, hogy nagy lelkesedéssel készülünk az együttműködésre egy olyan magas minőségi színvonalon működő szerződéses kutatási szervezettel, mint az MPI Research," nyilatkozta a Shanghai Medicilon vezérigazgatója, Dr. Chen. "Mindkét vállalat elkötelezett az iránt, hogy tanuljon a másiktól. Ahogyan az MPI Research megtestesíti a kutatási tapasztalatot, a magas laboratóriumi gyakorlati (GLP) standardokat, és a kínált szolgáltatások széles skáláját, arra is számítunk, hogy megoszthatjuk velük tudásunkat".

Forrás: OTS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását