2024. április 28. - Valéria

Szávaynak rövid a karácsony

Szávay Ágnes számára rövid lesz a karácsony: a tenisz világranglistán huszadik magyar játékos már jövő kedden indul Ausztráliába.
2007. december 20. csütörtök 13:17 - Hírextra

"Még az újév előtt elkezdődik számomra az idény: először a szilveszterkor rajtoló Gold Coast-i tornán veszek részt, melyen jelen állás szerint a hetedik helyen emeltek ki, aztán Sydney és az Australian Open következik. Csak január végén érkezem haza, és természetesen játszom majd a FED Kupa budapesti csoportküzdelmein is" - mondta az MTI-nek Szávay, aki a nők között az év legjobbja címet nyerte el a Magyar Sportújságírók Szövetsége idei szavazásán.

A magyar tehetség, aki december 29-én ünnepli 19. születésnapját megköszönte az újságírók támogatását és a rá adott szavazatokat:

"Nagyon jó érzés, hogy ennyire megbecsülnek. Kimondhatatlanul boldog vagyok, hogy két jeles elődöm, Körmöczi Zsuzsa és Temesvári Andrea után én is kiérdemeltem az év sportolója díjat. Külön öröm számomra, hogy együtt nyerhettem meg edzőmmel Kuhárszky Zoltánnal, aki nélkül nem jutottam volna el idáig. Ez a díj külön motivációt ad nekem a következő szezonra, megteszek mindent, hogy ne okozzak csalódást sem a szurkolóimnak, sem pedig azoknak, akik támogattak a díj elnyerésében."

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását