2024. április 18. - Andrea, Ilma

OLLÉ-program: a kormány szerint mehet

Jogszabállyal erősítette meg a kormány a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) által 2007 tavaszán indított OLLÉ Programot, melynek keretében műfüves labdarúgópályákat létesítenek.
2007. december 19. szerda 23:09 - Hírextra
Az önkormányzatok önkéntes jelentkezésén alapuló program egységes finanszírozására született új kormányrendelet, amely felhatalmazza a Magyar Fejlesztési Bank Rt-t, hogy az OLLÉ Programban részt vevő önkormányzatok számára, a "Sikeres Magyarországért" hitelprogram keretében, kiemelten kedvezményes, hosszútávú közvetlen hitelt nyújtson.

Az MLSZ tájékoztatása szerint a kormányrendelet elfogadásával lehetségessé vált, hogy 2008-ban megépüljön az önkormányzatok által az OLLÉ Program első fejlesztési évében igényelt több mint kétszáz korszerű labdarúgópálya. A nemzetközi előírások szerinti legmagasabb minőségű versenysportot kiszolgáló nagyméretű labdarúgó pályák mellett futsal- és grundpályák, valamint iskolaudvari játékterek létesülnek a jövőben.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását