2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Vesztegetési gyanú a Tasnádi-perben

Az egyik, Tasnádi Péter beszámíthatóságát vizsgáló szakvéleménnyel kapcsolatban vesztegetés bűntette miatt nyomozást rendelt el az ügyészség - mondta Morvai Attila, a Fővárosi Főügyészség szóvivője kedden a TV2 Tények című esti hírműsorában.
2007. december 18. kedd 22:18 - Hírextra

Az elmeszakértők egy része szerint Tasnádi Péter feltehetően évtizedek óta agysorvadásban szenved, az pedig bizonyosan megállapítható, hogy betegsége következtében a vádbeli cselekmények idején, az 1990-es évek második felében beszámítási képessége közepes fokban korlátozott volt.

A hírműsorban elhangzottak szerint azt nem árulta el az ügyészség, hogy az ötből melyik elmeszakértő ellen indult eljárás.

Morvai Attilát az MTI nem érte el telefonon.

Tasnádi Pétert egyebek mellett felbujtóként elkövetett emberölés előkészületével és életveszélyt okozó testi sértéssel vádolják, mert - a vádirat szerint - meg akarta öletni feleségét és annak élettársát, valamint sósavat öntetett az anyósára.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását