2024. április 29. - Péter

Mezárverés a gyerekekért

Szuper alacsony áron, 1 Ft-ról indul világsztár sportolók mezének licitje szombatig (december 22.) az interneten. A most indult vadonatúj futball portál a Pepsifoci.Hu és a Vatera.Hu karácsonyi sportárverésén a mezek eladásából befolyt összeg legnagyobb h
2007. december 18. kedd 10:43 - Hírextra
A mostani liciten Gera Zoltán jóvoltából árverezik az olasz világbajnok, Massimo Oddo válogatott mezét. A mezt augusztusban a Puskás-stadionban cserélte Gera a BL-győztes sztárral. Kevin Kurányi Schalke mezét ajánlja fel Huszti Szabololcs, aki a német válogatott sztárjával egy novemberi Bundesliga meccset követően cserélt, amikor mindketten két gólt szereztek. Harmadikként Nicolas Anelka, a 153 millió eurós csatár mezét dobja a piacra Bogdán Ádám, aki csapattársa a francia világsztárnak az FC Boltonnál. Anelka a mezt az Anfield Roadon a Liverpool ellen viselte december 2-án, Tőzsér Dániel közvetítésével az AEK Athen csatárának, a brazil Rivaldonak 10-es számú mezét kínálják fel a gyűjtőknek. Hétfőtől szombatig lehet még licitálni Szabics Imre felajánlására, arra a Bayer München mezre, melyet Lukas Podolski dedikált. Poldi a tavalyi VB Legjobb Fiatal Játékosa címet érdemelte ki. Akik a licit mellett segíteni is szeretnének, 1.000.-Ft-os, 5.000.-Ft-os és 10.000.-Ft-os támogatási jegyeket vehetnek a Vatera.Hu oldalon.

További részletek a http://www.pepsifoci.hu oldalon, licitálás pedig a http://www.vatera.hu oldalon!

Focistáink a meccsek utáni mezcsere révén jutottak a relikviákhoz, a ma külföldön játszó aktív és az egykori labdarúgók sportmezei a karácsonyi adakozókat célozzák. A foci-relikviák legfőbb adományozottja, a Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány, akik nem csak a futball rajongóktól számíthatnak meglepetésre.

Nemrég, advent 1. vasárnapján nyílt meg a Szeretet posta Nagykarácsony településen, ahol korábbi támogatójuk, a Magyar Posta Zrt. idén három alapítvány – többek közt a Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány – munkáját ismerte el adományával.

Az alapítvány családok segélyezésével, programok szervezésével foglalkozik, az ország öt centrumának több mint 60 000 000 Ft értékben adtak már át orvosi műszereket. Bevételeik nagy részét adományozóiknak köszönhetik, közel hozva a cégekhez a lakosság igényeit.

A civil szervezet programjai bővítését főként a személyi jövedelemadó 1% felajánlásokból teszi lehetővé. Az adó 1% felajánlást még mindig megteheti; a jókor jött segítség életeket menthet. Ehhez az APEH-előírásait követve kell az alapítvány teljes nevét és 18557071-1-09 adószámát a bevalláskor feltüntetni.

Sajtóreferensek:

Pepsifoci.Hu
Mokány Lajos
+36 (30) 510 1473
lajos.mokanyi@cmgroup.hu

Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány
Kele Csilla
+36 (30) 438 78 70
kele.csilla@remenyalapitvany.hu

Kiadó: Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítvány
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását