2024. május 4. - Mónika, Flórián

Bódi Margó a konzervatív családideálért

Bódi Margó szerint csak ezek számítanak a mai rohanó világban. A Csak csajokban erre is szeretné felhívni a nézők figyelmét a Margó is azok között a szerencsések között van, akik már voltak társ-műsorvezetők a Csak csajokban. A karácsony előtti nagy haj
2007. december 18. kedd 10:58 - Hírextra
- Nagyon izgulok, hiszen egy egész ország nézi ezt a műsort, és nem szeretnék szégyent vallani. Remélem több ízben is tudunk beszélni főleg olyan témákról, mint a szerelem, házasság, és a család. Azt gondolom, hogy ezek a legértékesebb dolgok a világon.

Margó nem alaptalanul hangoztatja ezt a véleményét, hiszen énekes társával és egyben férjével immár 32 éve él boldog és kiegyensúlyozott házasságban. Szerinte sikerük titka, hogy mindig is alázatosan viselkedett.

- A roma közösségben a kislányokat már eleve úgy nevelik, hogy minden percben feltétel nélkül tiszteljék a férfiakat. Nem hordok mást csak szoknyát, és olyan ruhákat, amikben nem látszódik a derekam és a dekoltázsom sem. Tudom, hogy hol a helyem, mikor mit kell tennem. Nálunk a férfi hordja a nadrágot és a kalapot is, mi pedig hátulról igazgatjuk. Ettől még nem szorulok háttérbe, ugyanúgy követem a divatot, és ugyanúgy teljes értékű életet élek, csak hagyom, hogy a férjem férfinek érezze magát.

Szerinte manapság azért mennek tönkre a kapcsolatok és a házasságok, mert a nők egyenjogúságot követelnek. Pedig elég lenne, ha csak egyszerűen úgy szeretné mindenki a párját, ahogyan megismerte, és akkor nem lenne semmi gond. Tudni kell megbocsátani és felejteni.

- Mindig azt szoktam mondani, hogy a nő köténye nagy, alá tudunk söpörni sok mindent. Nem kell egyből a válásra gondolni, ha baj van. Mindig tartsuk szem előtt, hogy gyerekeink a legfontosabbak, és nekik még nagyobb sérülést okoznánk azzal, ha szétesik a család.

Margóék - mivel nagy a család -, megbeszélték, hogy az idén először csak a párjuknak és a gyerekeknek vesznek ajándékot. Így legalább nem lőhet mellé senki egy rosszul kiválasztott meglepivel. De a karácsonyi vacsora most is teljes lesz. 24-én már kora reggel ébren lesz, és süt, főz, takarít. Bódiéknál a hagyományos halászlé, szabolcsi töltött káposzta, marhapörkölt lecsósan és toros káposzta kerül az ünnepi asztalra.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását